Mens de fleste tenker på at det er litt viktig å ta seg godt ut når man er på jobben, på skolen, eller en tur ut på byen, er det kanskje ikke alle som tenker på at det er greit å se fresh ut også når man skal ta seg en kjøretur. Å kjøre rundt kan for eksempel fint være en måte å bli kjent med noen av det annet kjønn på, fordi bilen ofte forteller mye om deg selv. Det gjelder selvfølgelig særlig hvis du kjører en bil med litt personlighet, og ikke minst hvis du har en åpen bil. Men hvordan velger man antrekk og stil som samsvarer med kjøretøyet?

Hvordan man kler seg vil nødvendigvis som alltid være avhengig av kjønn, alder og kroppsfasong. For den som er ung og sprek er en stilig treningstights gjerne et godt valg, men for de som er litt eldre passer det kanskje ikke like godt. Har man en litt eldre, kul bil som man skal vise frem seg selv i, kan det være lurt å kjøre full pakke med dress og hatt for å gi det rette helhetsinntrykket.

Bilen – et sted vi tilbringer mye tid

Tross alt som har skjedd de siste årene, er bilen fortsatt favorittoppholdsstedet til mange av oss. Mange bruker tid på å kjøre bil, men også på å fikse på den, vaske den, og gjennomføre nyttig vedlikehold. Undersøkelser viser at folk rett og slett ikke tror på de målsettingene politikerne tilkjennegir når det gjelder bil. Det er viktig å huske på at bilen representerer friheten for de mange eldre i blant oss.

Bilen blir for mange en del av selve personligheten, og nettopp derfor er det også viktig å vise seg fra sin aller beste side når man er ute og kjører. Kanskje møter du den fremtidige mannen eller kvinnen i ditt liv på bensinstasjonen? Da gjelder det å ha sminken og håret på plass, og ha valgt et antrekk som passer både anledningen og bilen du kjører. Vær bevisst i alt du gjør, så er det så mye enklere å nå frem dit du vil. Lær for eksempel av mannen som ordnet grønn bil fordi kona er golfproff!

Kjøre til trening

En del entusiaster velger å løpe eller sykle når de skal på fotballtrening eller treningsstudio, men i de fleste tilfeller kan det lønne seg å spare energien til man kommer frem og faktisk skal starte den egentlige treningen. Det innebærer at det å ta bil til trening som regel er et klokt valg. Husk imidlertid at det da alltid gjelder å kle seg i noe som passer til treningsøkten, men også er komfortabelt mens du sitter i bilen. Mange foretrekker å ha enkel tights på under eventuell shorts eller treningsbukse for å gi høyere komfort. Dette er en god løsning som også sikrer at du holder varmen vinters tid.