Det er mye bra vi har i Norge, men lave priser er kanskje ikke akkurat det vi er mest kjente for. Det er mye skatter og avgifter man må gjennom hver eneste måned, før man vet hva man får inn på kontoen av det som blir igjen av lønna. Det er vel noe de fleste av oss har akseptert, men det er likevel noe som kan bli bedre. Det å ha bil, for eksempel, er veldig dyrt, dyrest i Europa faktisk. For det første så koster det mye å kjøpe en bil, da prisene er veldig høye. Det er mange grunner til det, men den aller største er regjeringspolitikken, og hvordan de har lagt det opp. Det er ikke akkurat fordelaktig for oss vanlige mennesker.

Om du skal kjøpe bil så må du til og med betale avgift for at du har kjøpt den, at du får den i ditt eget navn. Det føles litt unødvendig. Bilene i seg selv koster like mye i Norge som i Sverige, men det er de ekstra avgiftene som får prisene her i landet til å fyke i været. Bør det være slik at det ikke skal lønne seg å kjøpe bil? Altså, det å kjøpe bil er ikke akkurat en smart økonomisk investering, noe de aller fleste forstår, men til den store graden som er her i Norge? Det virker unektelig litt urettferdig. Man ser prisene bare stige, mens folk ikke har råd, og må gå til centum for å søke om lån. Det er i og for seg ikke noe nytt, men det er økende, og det utgjør et problem for den nasjonale økonomien. Ikke at de som bestemmer virker å være for bekymret for slike ting, de får jo godt betalt for det de driver med uansett.

Noe annet som også fort kan bli fryktelig dyrt, er å kjøpe en bil i utlandet og importere denne til Norge. Som en standard så må du betale summen du betalte for bilen, for å kunne bringe den inn i landet. Så om en bil kostet 300 000 kroner i Sverige, så må du betale det samme for å bruke den i Norge. Det er for å ta vare på eget marked, men det er en utrolig høy avgift. De fleste av dere som leser dette, er nok klare over situasjonen. Men når det blir presentert for en, så er det vanskelig å forstå at vi har akseptert det så lenge. I tillegg så har vi noen av de høyeste drivstoffsprisene, noe som bare gjør det vanskeligere. I tillegg til veiavgiften! Nei, det er like greit å avslutte her, før vi får slag av irritasjonen det bringer med seg.